Heb je een vraag?
Kijk dan eerst of jouw vraag hieronder staat.

Reserveren kan alleen via de reserveringspagina: Kies een locatie en klik op de "Reserveer nu' knop, kies een datum, selecteer een sloep, betaal vervolgens direct online en de voorpret kan beginnen.

LET OP : Wij nemen telefonisch of per mail geen reservering aan. Verblijft u op het park en kunt u online niet betalen? Loop dan even langs bij de receptie / watersportcentrum voor hulp.

U heeft geen vaarbewijs nodig.
Wilt u annuleren of verzetten? Dat kan, kijk hieronder voor meer info.
Vragen over brandstof? Kijk hieronder voor meer info.

Nog een vraag ? Kijk hieronder of vul het contactformulier onder de vragen in.

Tik hieronder een trefwoord voor jouw vraag in

Een onbezorgde vaart, waarbij u geen rekening hoeft te houden met tanken. U haalt de boot op bij de Boat Coach met een volle tank en u levert de boot leeg in. De Boat Coach vult de tanks weer voor de volgende klant. Dat noemen wij zorgeloos varen en dat doet u met “Afkoop brandstofverbruik”.

Tip: In de boot is een volle extra jerrycan aanwezig indien u de hoofdtank leegvaart.

Nee, dat hoeft niet. U kunt eventueel voor de eerste dag brandstof afkopen. Dit betekent dat u een volgetankte boot meekrijgt en de boot niet hoeft vol te tanken als u hem inlevert op de laatste dag van de huurperiode. U krijgt een volle reservetank mee, waarmee u tijdens uw huurperiode tussendoor zelf benzine kunt halen bij de benzinepomp (Ex) en de boot kan bijvullen. Als u de boot inlevert hoeft u door het afkopen van brandstof voor één dag de boot en reservetank niet vol terug te geven.

Als u het brandstofverbruik niet wenst af te kopen, krijgt u een afgetankte boot en volle reservetank mee. Vervolgens bent u zelf verantwoordelijk om de boot na afloop van uw huurmoment vol te tanken en te zorgen dat de reservetank vol is.

Gebruik de zoekfunctie bovenaan of lees hieronder in de verschillende categorieën.

Klik op een categorie en bekijk de vragen en antwoorden.
Jouw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op via de pagina 'contact en route' van één van de locaties.

Contactformulier

Staat je vraag hierboven er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in.
Wij proberen binnen 24 uur te reageren, maar dit kan door drukke werkzaamheden soms wat langer duren.
Excuses voor het ongemak.

* Velden met een ster zijn verplicht

Voer uw naam in

Vul uw email-adres (op de juiste wijze) in

Maak een keuze

Vul uw vraag in

Vul uw telefoonnummer in

Vink aan dat u akkoord gaat

Staat jouw vraag er niet tussen en kan je vraag niet wachten?  Dan kunt u ons telefonisch bereiken op de volgende wijze:
Al een reservering gemaakt? De Boat Coach ter plekke is uw aanspreekpunt. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer op de reserveringsbevestiging.
Nog geen reservering en staat uw vraag niet in "de meest gestelde vragen" en is het dringend? Neem dan contact met het klantcontactcentrum (KCC) +31880708090.