Heb je een vraag?
Kijk dan eerst of jouw vraag hieronder staat.

Reserveren kan alleen via de reserveringspagina: Kies een locatie en klik op de "Reserveer nu' knop, kies een datum, selecteer een sloep, betaal vervolgens direct online en de voorpret kan beginnen.

LET OP : Wij nemen telefonisch of per mail geen reservering aan. Verblijft u op het park en kunt u online niet betalen? Loop dan even langs bij de receptie / watersportcentrum voor hulp.

U heeft geen vaarbewijs nodig.
Wilt u annuleren of verzetten? Dat kan, kijk hieronder voor meer info.
Vragen over brandstof? Kijk hieronder voor meer info.

Nog een vraag ? Kijk hieronder of vul het contactformulier onder de vragen in.

Tik hieronder een trefwoord voor jouw vraag in

Ja, dit kunt u selecteren in het reserveringsproces. Wij rekenen een kleine vergoeding voor de extra slijtagekosten. Uw hond mag in de boot niet op de kussens zonder eigen kleed.
Zorgplicht: Wij vragen u om ervoor te zorgen dat uw hond op een kleed kan liggen in de boot en dat u handdoeken mee neemt om uw hond goed af te drogen als hij in het water heeft gezwommen.

Ja dat mag, het is geheel op eigen risico!
Zorg ervoor dat uw boot is aangemeerd of (stevig) voor anker ligt zodat u veilig van de boot in het water kunt. Bij veel van onze vaartuigen is geen zwemtrap aanwezig. Indien u alleen bent, dient u zichzelf ervan te verzekeren dat u weer in de boot kunt komen (bijvoorbeeld met een touw of door aanwezigheid van ondiep water). Bent u met meer mensen: zorg ervoor dat er iemand in de boot blijft die u zo nodig de boot in kan helpen.

Het is volledig op eigen risico!

Nee, onze boten zijn niet geschikt voor overnachting.

Roken op de boot wordt niet afgekeurd, het is volledig op eigen risico. Het mag niet in de buurt van de brandstoftank / jerrycans in verband met explosiegevaar. Eventuele beschadigingen zoals brandgaten / schroeiplekken op bekleding of bootdelen, kost u uw borg.

Roken op de boot is volledig op eigen risico.

Alcohol gebruik is toegestaan op de boot. De kapitein is natuurlijk de BOB en dient nuchter te blijven. Let op: de waterpolitie controleert met regelmaat, dus wees bewust en drink alcoholvrij.

Gebruik de zoekfunctie bovenaan of lees hieronder in de verschillende categorieën.

Klik op een categorie en bekijk de vragen en antwoorden.
Jouw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op via de pagina 'contact en route' van één van de locaties.

Contactformulier

Staat je vraag hierboven er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in.
Wij proberen binnen 24 uur te reageren, maar dit kan door drukke werkzaamheden soms wat langer duren.
Excuses voor het ongemak.

* Velden met een ster zijn verplicht

Voer uw naam in

Vul uw email-adres (op de juiste wijze) in

Maak een keuze

Vul uw vraag in

Vul uw telefoonnummer in

Vink aan dat u akkoord gaat

Staat jouw vraag er niet tussen en kan je vraag niet wachten?  Dan kunt u ons telefonisch bereiken op de volgende wijze:
Al een reservering gemaakt? De Boat Coach ter plekke is uw aanspreekpunt. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer op de reserveringsbevestiging.
Nog geen reservering en staat uw vraag niet in "de meest gestelde vragen" en is het dringend? Neem dan contact met het klantcontactcentrum (KCC) +31880708090.