De Smokercraft en Marcraft

boot hdhd87j kMet de boten van Snoekbaars Bootverhuur weet je zeker dat je ontspannen en veilig vist of een dagje gewoon heerlijk vaart: fijn relaxen, zelf of met het hele gezin. Zowel onze Marcraft als Smokercraft boten zijn compleet uitgerust om professioneel op snoekbaars te vissen en zijn met de relaxe stoelen en zachte bekleding tegelijkertijd comfortabele boten om in te varen. Het frame van beide merkboten is volledig vervaardigd van aluminium. Door de robuustheid staan de boten bekend als uitermate geschikt voor de verwende sportvisser.

SmokercraftDe boot bezit twee ruime hengelbakken van 250 cm aan weerszijden en onder het werpplateau is maar liefst 150 liter opbergruimte. Door het zwemtrapje ben je na een verkoelende duik zo weer in de boot. Verder blinkt deze boot uit in stabiliteit en bezit de boot uiteraard perfecte vaareigenschappen. Met de boegmotor ben je in staat geruisloos en langzaam te varen, wat onder andere ideaal is voor het slepen bij het vissen op snoekbaars.

 

 

Specificaties:

Type 1: Marcraft 440 Pike Master
Type 2: Smoker Craft Pro Lodge 160
Lengte Marcraft: 440 cm
Lengte Smoker Craft: 520 cm
Breedte: 200 cm
Gewicht: 375 kg
Snelheid: 20 km/uur (max)
Capaciteit: 5 personen (300 kg)
Buitenboordmotor: Yamaha 9,9 pk (met electrische start)
E-motor achter: Electrisch Minn Kota Traxxis 107cm (55lbs)
Dieptemeter: Low elite 5 Combo Fishfinder
Stuur: Ja, aanwezig op 4 van de 5 boten
Bijzonderheden: Zwemtrap

Een vaarbewijs is niet nodig voor het varen met de boten van Snoekbaars Bootverhuur!

De luxe sloep Corsiva 475

Vissen vanaf de corsiva sloep smallVaren in een sloep is genieten zonder zorgen. Huur een sloep met familie, vrienden of collega’s en ga er een dagje heerlijk op uit! De Corsiva 475 spiegelsloep is de perfecte sloep om er een dagje mee op uit te gaan. Door zijn stoere vormgeving, ruime en comfortabele zitplaatsen, logische indeling en perfecte vaareigenschappen, is deze sloep het paradepaardje van Snoekbaars Bootverhuur en EuroParcs Resorts.

corsiva overdekt smallEen groot voordeel is de lage doorvaarhoogte en geringe diepgang van de Corsiva 475, waardoor u toegang heeft tot de laagste bruggen en kleinste slootjes. Aan de achterkant van de sloep is een comfortabele diepe zit met een hoge rugleuning. In de boeg biedt een rondzit bank plek voor 3 tot 4 personen. De sloep is complete uitgevoerd met kabelaring, zitkussens, stuurconsole, stuurwiel en afdekzeil. Krijg je al zin om te varen?


Een vaarbewijs is niet nodig voor het varen met de boten van Snoekbaars Bootverhuur!

 

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs Poort van Zeeland) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn beschikbaar vanuit de haven van Hellevoetsluis. Deze haven ligt naast EuroParcs Poort van Zeeland. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Haringvliet..." en "Varen naar de Tiengemeten" zijn onderdeel van het evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantieop het park.

Contactgegevens

EuroParcs Poort van Zeeland
Parkweg 2
3221 LV  Hellevoetsluis

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie

E-mail: info@resortpoortvanzeeland.nl