Heb je een vraag?
Kijk dan eerst of jouw vraag hieronder staat.

Reserveren kan alleen via de reserveringspagina: Kies een locatie en klik op de "Reserveer nu' knop, kies een datum, selecteer een sloep, betaal vervolgens direct online en de voorpret kan beginnen.

LET OP : Wij nemen telefonisch of per mail geen reservering aan. Verblijft u op het park en kunt u online niet betalen? Loop dan even langs bij de receptie / watersportcentrum voor hulp.

U heeft geen vaarbewijs nodig.
Wilt u annuleren of verzetten? Dat kan, kijk hieronder voor meer info.
Vragen over brandstof? Kijk hieronder voor meer info.

Nog een vraag ? Kijk hieronder of vul het contactformulier onder de vragen in.

Tik hieronder een trefwoord voor jouw vraag in

Nee, u heeft voor de boten en sloepen van Happy Boats geen vaarbewijs nodig. Er is 1 uitzondering: de Tuna 50pk boot op Resort de Biesbosch.

Ja, een visvergunning is voor vissen in Nederland overal verplicht. Een visvergunning is persoonlijk. Kijk voor meer informatie op www.vispas.nl. U kunt hier daar tevens de VISpas bestellen.

Ja zeker, kinderen zijn welkom op de boten en sloepen van Happy Boats. Omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, krijgt iedereen een zwemvest mee. Kinderen zijn verplicht om een zwemvest te dragen. Tijdens de vaartocht bent u uiteraard zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kinderen.

Onze boten zijn zeer gebruiksvriendelijk, ook voor onervaren mensen. De Boat coach – de persoon die de boot uitgeeft en inneemt - geeft u een uitgebreide uitleg over de boot en de werking. De vaarkaart die aangeeft waar u wel en niet mag varen (niet overal noodzakelijk) en met de informatie in het Boat Book die in iedere boot aanwezig is. Als u bij de Boat coach aangeeft dat u geen ervaring heeft, kan hij u aanvullende aanwijzingen geven, zodat u met een comfortabel gevoel aan uw vaartocht kunt beginnen.

Het Boat Book krijgt u overhandigd bij de uitgifte van de boot en overhandiging van de sleutels. Het Boat Book bevat alle basisadviezen, -regels en -voorwaarden waar we u kennis van laten nemen alvorens u aan het vaarmoment begint. U tekent ervoor in uw huurovereenkomst dat u van bepaalde pagina’s kennis heeft genomen. Dat zijn pagina’s met de belangrijkste regels voor behoud van de boot en de verkeersregels op het water, immers: veiligheid voorop!

Gebruik de zoekfunctie bovenaan of lees hieronder in de verschillende categorieën.

Klik op een categorie en bekijk de vragen en antwoorden.
Jouw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op via de pagina 'contact en route' van één van de locaties.

Contactformulier

Staat je vraag hierboven er niet bij? Vul dan onderstaand formulier in.
Wij proberen binnen 24 uur te reageren, maar dit kan door drukke werkzaamheden soms wat langer duren.
Excuses voor het ongemak.

* Velden met een ster zijn verplicht

Voer uw naam in

Vul uw email-adres (op de juiste wijze) in

Maak een keuze

Vul uw vraag in

Vul uw telefoonnummer in

Vink aan dat u akkoord gaat

Staat jouw vraag er niet tussen en kan je vraag niet wachten?  Dan kunt u ons telefonisch bereiken op de volgende wijze:
Al een reservering gemaakt? De Boat Coach ter plekke is uw aanspreekpunt. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer op de reserveringsbevestiging.
Nog geen reservering en staat uw vraag niet in "de meest gestelde vragen" en is het dringend? Neem dan contact met het klantcontactcentrum (KCC) +31880708090.