friendsnbitesFriends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer!

Een verrassende uitstraling!

Entourage en sfeer van Friends 'n Bites in Nunspeet is niet in één woord te vatten! Het staat bol van emotie... Het trendy Restaurant annex Grand Café met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en puur en intens samen kunt genieten. Zien en gezien worden....maar vooral gezellig!

De keuken van Friends 'n Bites neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg...een onvergetelijke ervaring!

Maak uw verblijf extra compleet

Voeg bijvoorbeeld een arrangement toe van Friends 'n Bites! U kunt deze eenvoudig toevoegen aan uw boeking bij de extra's, of bijboeken via de receptie ter plaatse.

Friends 'n Wine

 

Geniet van drie soorten wijn welke zijn samengesteld door onze wijnleverancier Jos Rijnaarts. Wat dacht u van onze Pinot Grigio van Giorgio & Gianni of een Merlot van Fortant? Hierbij serveren wij enkele happa’s bereidt door de chef van Friends ’n Bites. U kunt hierbij kiezen uit vlees of vis. Verwen uzelf of uw partner voor dit overheerlijke arrangement, boek het gelijktijdig bij uw reservering of in ons restaurant. Reserveren vooraf verplicht.

Prijs: van € 29,50 nu voor € 12,50 p.p.!

Champagne

Friends 'n Beer

Mannen opgelet!

Geen fan van een kopje thee met scones en andere liflafjes? Mooi! Boek dan onze High Beer. Dit arrangement bestaat uit 4 verschillende streekbieren samengesteld door onze barman met enkele borrelhapjes. Hierbij wordt een selectie warm en koud "bruin fruit" geserveerd. Gebroederlijk borrelen met de kerels onder elkaar! Nootjes op tafel, kaartje leggen, gezelligheid!


Prijs van € 29,50 nu voor € 14,50 p.p.

Bitterbal

Kijk voor meer informatie over de thema avonden, de menukaart, de nieuwste trends binnen dit restaurant en de (positieve) reviews van de klanten op onze facebook pagina. facebook

pdfLunch kaart

pdfDiner kaart

Contactinformatie
EuroParcs Resort Veluwemeer - Friends 'n Bites
Randmeerweg 8
8071 SH Nunspeet

Tel: 0880 71 81 05

U kunt parkeren bij de receptie. Bij het restaurant is helaas geen parkeergelegenheid.

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs Veluwemeer) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs Veluwemeer. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Veluwemeer..." en "Varen naar Harderwijk" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie op het park.

Contactgegevens

EuroParcs Veluwemeer
Randmeerweg 8
8071 SH  Nunspeet

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie

E-mail: info@windywaters.nl